Cautare

2228 de rezultate pentru "revista presei" (4.57 secunde)
Daciana Sarbu, interviu pentru Je-Magazine despre Romania Revista franceza numeste Romania "o destinatie uimitoare, care intr-adevar merita descoperita" si vorbeste in termeni elogiosi despre farmecul Sighisoarei ("unul dintre cele mai frumoase orase medievale din Europa"), despre castelul Bran si despre "micul Paris", dar si despre relansarea economica din ultimii doi ani.
Descoperirea de la radiotelescopul australian a fost publicata recent in prestigioasa revista Science. ... Analiza acestui nou semnal a fost publicata intr-un articol in revista The Astrophysical Journal.
Altfel, Harper's Bazaar ramane Harper's Bazaar, iar invitatia pe care mi-au adresat-o - de a le fi alaturi - este cu atat mai onoranta cu cat revista constituie excelenta in materie de stil si frumusete.
Exista si o scurta trecere in revista a unor documente americane OZN si a cercetarii ufologice populare din Vest, analiza mesajelor si a conceptiei filosofice ale unor contactati OZN rusi, rapoarte si zvonuri privind OZN-uri observate de cosmonauti rusi si asa mai departe.
Webre, directorul Institutului pentru Cooperare in Spatiu (ICS). Scris de IMA SANCHIS / Revista "La Vanguardia" Alfred L. ... Editat de revista La Vanguardia.
Ce mai, o depravata!, o persoana de cea mai joasa speta. Minciuni ordinare, promovate de societatea civila! (Fragment preluat din cotidianul.ro. Interviul complet in revista Romania Eroica)
Aceasta este performanta cercetatorilor de la RMIT University si Monash University (Australia) care au pus la punct o capsula ingerabila, prezentata intr-un articol din revista Sciences et Avenir (mai 2015). ... Potrivit Kourosh Kalantar-Zadeh, unul dintre autorii acestei descoperiri, prezentata in revista Trends in Biotechnology, aceasta capsula este foarte importanta :
O informatie preluata din revista Prescrire subliniaza ca pentru sinuzita acuta prima alegere trebuie sa fie paracetamolul in defavoarea antibioticelor. ... congestie si scurgeri nazale, probleme de respiratie, afectarea simtului mirosului, se precizeaza in articolul din revista Prescrire.
Totusi, daca, dintr-o eroare, vaccinul e administrat in primul trimestru de sarcina, nu exista nici un risc, sustine revista Prescrire. ... Nu a fost evidentiata cresterea riscului de avort spontan, de malformatie, de nastere prematura, se mentioneaza in articolul publicat in revista Prescrire.
Magda Marincovici) A avea un regim alimentar sanatos, preponderente fiind fructele, legumele si pestele, ajuta la reducerea cu 24% a riscului de dementa. Studiul legat de alimentatie si declinul congnitiv este publicat in revista Neurology, numarul din 6 mai a.c.
Magda Marincovici) Un vaccin gripal universal este in pregatire la Universitatea Rockefeller din Statele Unite, anunta un studiu publicat in revista Cell.
Exista si o revista consacrata vizualizarii la distanta (editata de Daz Smith), numita EIGHT MARTINIS, din care au aparut deja 12 numere, disponibile si pe site-ul revistei. ... Revista contine nu putine referiri la fenomenul OZN.
REVISTA TEO informeaza: ... REVISTA TEO
Jurnalistul OZN Jason McClellan a publicat in iulie 2014 un articol despre cazul din Insulele Canare, in revista Open Minds, articol postat in august 2016 si pe internet.
Magazinul naturist Plafar Baneasa Feeria a evoluat de la comercializarea de ceaiuri, tincturi, la o gama foarte variata de cosmetice, alimente, suplimente, produse de intretinere pentru casa, produse pentru copii, aromatherapy, precum si o revista in regim propriu, toate cu acelasi numitor comun:
REVISTA TEO informeaza: ... Intr-un interviu acordat pentru Revista VIP, Sorin Grindeanu declara mandru ca de abia asteapta sa ajunga acasa sa isi vada baiatul pe numele Mihai si sa stea alaturi de sotia lui.
Pe moment, ai tendinta de a aluneca spre depresie si tristete, dar dupa un scurt ragaz in care treci in revista cele auzite, iti readuni fortele si pornesti pe o alta cale.
O interesanta descriere a orasului Turtucaia din anul 1935 am intalnit pe blogul DE IERI, DE AZI care reproduce un articol din revista Realitatea Ilustrata din 11 decembrie 1935, intitulat ORASUL PICTORILOR.
Revista TEO: ... Revista TEO)
REVISTA TEO: ... revista.teotrandafir.com)
google-analytics.com